Ik voelde dat ik bij Marianne moest zijn.

Ik voelde dat ik bij Marianne moest zijn.

Ik wilde graag voelen waarom ik zoveel zielenpijn voelde, ik kan het niet goed omschrijven maar ik voelde pijn als een last. Ik voelde dat ik daarvoor bij Marianne moest zijn. Ik wilde zo graag verlossing!
Marianne leert mensen zelfstandig naar zichzelf leren kijken. Ik belde haar een keer omdat ik een mannelijke energie in mijn huiskamer voelde en Marianne’s advies was, ga er mee in gesprek. Ze gaf mij mee te vertrouwen op mijzelf, en dat is fijn.
Ik voel haar energie, ik voel zuiverheid en ik voel dat ik kan vertrouwen op haar.
Ik wil graag groeien en Marianne heeft zoveel meer levenservaring en is ver vooruit in het overwinnen en de levenslessen.
Ik ben dan ook veel meer gegroeid in mijn zielsmissie hier op aarde. Ik ben hier niet voor niks.
Ze heeft een hele fijne lichte energie, het begeleidende vind ik ook waardevol omdat ik nog wel eens de neiging heb in mijn hoofd te schieten brengt Marianne mij weer terug naar mijn hart. Daar waar de kern zit.
Marianne motiveert, het is haar hele persoonlijkheid. Marianne past zich aan in een consult en voelt wat er nodig is. Dat maakt ook dat ik me gemakkelijk over kan geven aan het consult.
Het heeft mij gebracht dat ik een diepere connectie heb met mijzelf, dat ik dichter bij mijzelf kan blijven. Ik zie nu waarom dingen gebeuren zoals ze gebeuren en ik heb zoveel meer begrip gekregen in wat ik voel.

Luister nu ook meer naar mijn gevoel.

Heel veel blokkades opgelost, in de opstelling merkte ik dat er geen liefde meer stroomde, heb geleerd wie mijn ouders zijn in hun essentie en ben meer in vrede gekomen met mijn vader.
Ik heb de liefde in mijzelf gevonden, gevoeld en ontdekt en dat waren zaadjes die langzaam begonnen te groeien.
De methode is heel fijn, ik ga regelmatig naar Marianne als ze weer iets organiseert en het brengt me steeds verder.

Marianne ik ben je heel erg dankbaar voor je begrip en ondersteuning. Ik ben zo dankbaar dat ik je tegengekomen ben.

Liefs Elena