Niets is toeval

Niets is toeval

Marianne zegt altijd niets is toeval, dus op een dag kwam ik bij haar voor een consult en daarna ben ik alles van haar gaan volgen.Ik heb heel erg vastgezeten in het misbruikverleden. Ik heb bij Mediant gelopen, EMDR gehad maar bij Marianne heb ik de kern mogen helen. Voor mijn gevoel is dit geheeld omdat Marianne mij mezelf hielp erkennen en mezelf terug bracht in verbinding met mezelf. Want ik was diep van binnen heel erg boos op mezelf. Ik gaf mijzelf op de schuld dat mij dit was overkomen.
Ik wilde zo graag leren hoe ik ermee om kon gaan, ik haatte mezelf soms, ik wilde dit zo graag loslaten.
Marianne is heel open, ze is rust en geeft rust, alles mocht er zijn en er is geen oordeel. Ze luistert heel goed en doordat ik direct vertrouwen in haar kreeg durfde ik stappen te zetten.
Ze weet precies de snaar te raken, ze kijkt mee in waar ik vastzat en hoe ik met mezelf omging en niks was gek. Ik heb me helemaal op mijn gemak gevoeld en dat is met mijn verleden heel bijzonder.

Marianne doet het ook met zoveel liefde.

Ik heb zelfs een keer een massage bij haar gehad, met knikkende knieën een zweet op mijn voorhoofd stapte ik bij haar binnen en toen ik wegging was ik zo ontzettend dankbaar dat ik wel van de daken wilde schreeuwen hoe vrij ik me voelde.
In het begin vond ik het wel een beetje moeilijk om naar binnen te gaan naar de kern van mijn zijn, maar dan ineens leer je het te begrijpen en te voelen.
Het heeft mij opgeleverd dat ik nu veel opener ben, de pijn van de misbruik is helemaal weg, ik voel me vrijer en heb heel veel losgelaten.
Ik ben een heel ander persoon geworden. En hoe ik nu in het leven sta is hoe ik mijn dochter kan helpen.
Heel vaak denk ik nog, “wat zou Marianne zeggen, hoe mag ik ernaar kijken”?
Het heeft mijn leven veel verrijking gegeven.
Ik ging eens bij haar weg en zag de zon weer schijnen toen ik naar buiten ging, voelde me zoveel lichter en ik kon het wel van de daken schreeuwen.
Maar na een consult was ik wel even helemaal op, moest nog wel ook alles weer de revue laten passeren.

Ik wil niet met mijn naam hieronder omdat ik het te persoonlijk vindt.

Anoniem