Veel opener en vredelievender

Veel opener en vredelievender

Via via kwam ik bij Marianne terecht.
Mijn moeder was net overleden en toen voelde ik echt dat er zoveel meer tussen hemel en aarde was.
Ook kwamen er herinneringen omhoog die mij blokkeerden en ik voelde dat ik vastliep.
Voor mij was dit een keerpunt in mijn leven en ik zocht naar antwoorden.
Ik liep ook heel erg aan tegen het feit dat ik niet uit het leven haalde wat ik graag wilde.
Want wat is mijn missie en wat is er nog meer te leren en ontdekken.

In een familieopstelling liet Marianne mij de familielijnen zien die zo vastgeworteld zaten en voor mij was dit zo mooi om dit nu te zien. Het was niet bij mij begonnen zeg maar!
De opstelling gaf mij enorm veel opluchting.
Het heeft voor mij heel veel opgelost.

Een consult met Marianne kan ik echt aanraden, zij heeft zo’n mooie energie en hoe ze het doet komt ook echt binnen, het maakt alles helder.
Ik heb al twee mensen meegenomen naar Marianne waar ik mee mocht kijken in het consult en wat daar gebeurt ontroerd mij gewoon. Ook bij hun heb ik verandering gezien.
Het doet gewoon echt iets met je, diep van binnen. Ik zeg altijd je kunt lullen als Brugman maar wanneer je diep in jezelf voelt dat het oplucht, verlicht, heelt en oplost dan leer je als vanzelf het te begrijpen en te snappen.

Marianne zet mij energetisch aan tot het zetten van stappen, een schop onder mijn kont te geven en ga aan de slag met jezelf! En het heeft mij veel gebracht dus dat is zeg maar mijn motivatie.
Ik ben een ander mens geworden na de consulten en er is veel veranderd in mijn leven wat zeker met de sessies met Marianne te maken heeft.
Zo ben ik veel opener, vredelievender, voel ik meer compassie en liefde.
Eerder had ik een klein lontje en was ik snel over de zeik. Nu kan ik erom lachen en ook mijn liefde meer uiten.
In één sessie gebeurde er al zo ontzettend veel, jazeker raad ik haar aan, ik had anders niet al twee mensen op sleeptouw genomen om met haar een consult te doen.
Als ik dan zie wat anderen vragen in een traject dan krab ik nog even op mijn hoofd maar de waarde die het oplevert en de waarde die zij vraagt is meerwaarde voor het leven!

Jojan