Cursus Lichaamstaal verstaan!

Laden Evenementen

Cursus Lichaamstaal verstaan!

Ieder mens heeft een zelf genezend vermogen, een inwendige wijsheid en kennis.

Je hele lichaam is energie, en wanneer er iets blokkeert heeft je dat soms meerdere verhalen te vertellen. 

Elke blokkade heeft een kern. Een emotie of gevoel die niet verder kan omdat deze niet opgelost kan worden, niet meer naar gekeken wordt of simpelweg niet de antwoorden heeft om verder te stromen.

Zelfs kleine ongemakken zoals jeuk, geïrriteerde huid, blauwe plekken, pijntjes.

Je kunt overal contact mee maken en leren wat de boodschap is.

Het is onwijs interessant om in de diepte naar pijn en ziektes te kijken, naar de conflicten en verhalen en ze dan door er opnieuw naar te kijken en te begrijpen, het in te zien, te erkennen of het gemis te herstellen.  In de meeste gevallen begint de energie al snel weer te stromen wanneer de kern gezien en begrepen is.

Je lichaam is zo’n wijs instrument, het houd al je spanningen, onmacht en verdriet vast totdat je bereid bent ernaar te kijken.

Vooral in chakra’s liggen veel overtuigingen die je als kind gemaakt hebt. Kinderlijke overtuigingen waar je nu nog in geblokkeerd kunt zijn. Door een reis door de chakra’s ontdek je wat er nog in je leeft aan kindergedachten. Wat er toen aan overtuigingen neergezet is, aan angsten vastgehouden en onmacht.

En je leert in deze cursus mensen door deze blokkades te laten reizen. 

Doordat de hele mensheid hun focus naar buiten heeft gericht, hebben mensen de verbinding met zichzelf verloren. Om weer terug te keren naar verbinding met jezelf is tevens terug keren naar de liefde! Liefde in alles omarmen wie je bent. Ook opnieuw je lichaam leren kennen, want die is heel lang afhankelijk geweest van de kennis van buitenaf.

Wist je bijvoorbeeld dat een jeukende neus betekent dat het je irriteert dat je niet verder kunt kijken dan je neus lang is?

Dat een chakra je kan wijzen op wat je te leren hebt? Dus pijn of ziek zijn is vaak gelegen in het gedeelte van het lichaam waar je chakra een verhaal verteld. Zo mag je je gevoel weer openen, je ruimte innemen, je angst doorzien, of inzien, herzien, iets neerzetten, doen of loslaten enzovoorts.

Door naar het gebied van de chakra te kijken, naar de organen, spieren eromheen, en zelfs door naar het lichaam te luisteren, kun je op meerdere en diepere lagen ontdekken waarom iets pijn doet of waarom je deze ziekte hebt en wat je mag doen om het weer te herstellen.

Je leert in de Cursus:

  • Door chakra’s te reizen en balanceren.
  • Ziektes en pijn in te zien
  • Organen en hun verhalen
  • Energie
  • Lichaam
  • Opstellingen met ziektes, pijn en blokkades
  • Reizen door je lichaam
  • Oplossen van geblokkeerde energie.

Duur en data van de cursus:

8 dagen van 10.00 – 16.30 uur

17, september, 1, 15 en 29 oktober, 12 en 26 november, 3 en 17 december.
Inclusief reader en lunch, koffie, thee en lekkers.

De prijs voor deze 8 daagse cursus is 

€ 1099,-

Locatie:

Locatie wordt tzt bekend