Transformatieweekend ONTMOET WIE JIJ BENT

Laden Evenementen
ChocoBliss | chocolade | Marianne Olink | Monique van der Woning | Denekamp | Monique van der Woning | plantmedicijn

Samen met Monique van der Woning organiseer ik in het Klooster te Denekamp een transformatieweekend van vrijdagavond 20 t/m zondag 22 januari 2023.

We gaan van je hoofd naar je hart
Met heel veel liefde en passie organiseren wij het transformatieweekend ONTMOET WIE JIJ BENT, met gebruik van het plantmedicijn chocobliss.

Heb je wel eens overwogen om Ayahuasca te gaan gebruiken maar lijkt je dat te heftig? Dan kun je op een innerlijke reis gaan met de mildere variant, het plantmedicijn chocobliss. Er zijn verschillende planten samengebracht om dit speciale medicijn te laten ontstaan. De actieve stoffen zijn, psilocybine van truffel, Caapi plant, cacao en kruiden.

Chocobliss is een medicijn van het hart.

Plantmedicijnen worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. Plantmedicijnen hebben een diep reinigende werking op alle niveaus, fysiek, mentaal, emotioneel, energetisch en spiritueel.

Een chocobliss ceremonie maakt het mogelijk om een diepe innerlijke reis naar jouw onderbewustzijn te maken die je enorm kan ondersteunen in je leven. Het geeft je inzicht over oude patronen, blokkades en levensvragen. Het helpt je bij het helen van je oude pijn uit het verleden, pijn in het heden en het ontwikkelen van meer zelfliefde.

In de chocobliss ceremonie wordt je ondergedompeld in begeleidende muziek, sound healing, door goede ervaren begeleiders vol liefde. Wij zorgen voor een veilige bedding waardoor je dieper in jezelf kunt zakken. Alles mag gezien, gehoord en opgeruimd worden zodat je je hart kunt openen en naar je eigen innerlijk licht kunt kijken.

Transformatieweekend 20, 21 en 22 januari 2023

Programma van vrijdagavond 18.00 uur tot zondag 18.00 uur.

Vrijdagavond:
We beginnen het weekend op vrijdagavond om 18.00 uur met een programma ontmoet jezelf in de ander.
Zaterdag:
Zaterdag staat in het teken van de chocoblissceremonie. “s Avonds blijven we in de zachte energie.
Zondag:
De gehele zondag staat in het teken van opstellingen.

In dit weekend zal je er aan herinnert worden hoe het leven voor jou bedoeld is. Van binnenuit wordt je zachter waardoor jou leven positief zal veranderen. Je hart zal open gaan waardoor jij meer van het leven kunt genieten.

In combinatie met bepaalde medicijnen kan het zijn dat chocobliss niet goed werkt. Mocht je medicijnen gebruiken en twijfel je dan is het verstandig om even contact op te nemen met één van ons.