Opstellingen dag!

Opstellingen dag!

Zaterdag 29 juli hou ik weer een opstellingen dag.

Deze dag kun je voor een klein prijsje een opstelling door mij laten begeleiden waardoor er veel zichtbaar wordt in waar je vastloopt.

Niet het antwoord hebben in situaties waar nodig, maakt dat het je bezig houd, dat er niets oplost.                                                    Vrede vinden door precies te zien wat er gaande is geeft zoveel rust, opluchting, maar veranderd ook je energie.

Wanneer je energie veranderd, zet je iets heel anders neer. Je kunt het vergelijken met het door de stad lopen met een donderwolk boven je hoofd, je trekt allerlei boze reacties op je af. Maar wanneer je vrolijk bent, geniet straal je heel wat anders uit.

Wanneer je eenmaal doorhebt wat opstellingen met je kan doen, krijg je lol in het ontwikkelen in jezelf! Omdat het zoveel waarde en kracht toevoegt in je het zijn wie je bent.

Bijna alles is op te stellen, voorbeeld;

  • Je innerlijke kind is degene die je diep van binnen bent. Je kunt het zien als de opslag van alles. Het is een geschreven boek over alles wat je hebt ingevuld over je leven. Hierin staan je overtuigingen, je verdriet, je minderwaarde en onzekerheid… En niets is bij jou begonnen maar bij de mensen om je heen.
  • Ouders hebben het beste met je voor maar helaas wat hun nooit hebben ontdekt of gekund is misschien voor jou een enorme worsteling. Misschien werd je geclaimd, emotioneel verwaarloosd, klein gehouden, niet geliefd etc. in een opstelling ontdek je precies wat er speelt.
  • Kinderen kunnen enorme spiegels zijn voor ouders. Ouders radeloos maken en als ouder kun je met de handen in het haar zitten en zo graag willen weten wat er toch gaande is. Eenmaal zichtbaar wat er gespiegeld wordt, geeft weer handvaten.
  • Een partner, soms ben je uit elkaar gedreven, heb je keer op keer dezelfde woordenwisseling of voel je je niet begrepen, gehoord of gezien.
  • Ziektes en pijn, ze hebben je zo veel verhalen te vertellen.
  •  
  • Je collega’s, onmacht op je werk waar je graag inzicht in hebt…
  • Je ego, kritische ikje, saboteur in jezelf, het niet goed genoeg voelen, minderwaardig enz.

Bij Ruimte voor balans

Potsweg 15b

Enschede

10.00-12.30 Je kunt je opgeven als vragensteller of representant.

Er is maar een beperkt aantal plaatsen.

29 juli 2023
van 10.00 tot 12.30 uur

Vragensteller:
Per vraag € 75,00

Representant of toeschouwer € 15,-

29 juli 2023
van 13.30 tot 16.30 uur

Vragensteller:
Per vraag € 75.00

Representant of toeschouwer € 15,-

Locatie: Ruimte voor balans