Rite of the Womb

Rite of the Womb

De baarmoeder, een krachtcentrum in iedere vrouw van waaruit nieuw mensenleven geboren wordt, maar ook de plek van waaruit je het leven helemaal kunt ontvangen, ervan kunt genieten, inspiratie en creativiteit de wereld in kunt laten stromen. Een heldere Womb-energie draagt bij aan een gevoel van gronding, verbinding en veiligheid in ons fysieke lichaam en ons dagelijks leven.

Kopie van Instagram Graphics - SHINE ONLINE marianne

De Rite of the Womb is een krachtig ritueel dat jou helpt om met jouw baarmoeder in verbinding te komen en daar vanuit zachtheid zuivering, heling en bedding te brengen. Tijdens deze inwijding transformeren we oude pijnen en angsten opgeslagen in dit gebied. Zo kunnen hier gevoelens van minderwaardigheid, verdriet, onzekerheid, onmacht en schuldgevoel aanwezig zijn. Deze kunnen zijn ontstaan in dit leven maar ook doorgegeven zijn in jouw vrouwelijke familielijn.

De Rite of the Womb is een healing, een blessing, waardoor zelfvertrouwen, eigenwaarde en jouw vrouwelijke energie weer gaan stromen. Tijdens deze bijzondere dag ga je voelen wat de kracht van een groep vrouwen met je doet en hoe het vrouwelijke energieveld dat we samen activeren helend en ondersteunend werkt. De Rite of the Womb is afkomstig uit Zuid-Amerika. De volkeren van de jungle wisten van oudsher op deze kracht in te tappen en zich als groep hiermee te verbinden. Tijdens deze dag zul jij je dit veld herinneren en voelen hoe dit voor jou een bijdrage kan zijn. Laat je veilig rusten in de bedding van jouw vrouw-Zijn. Wees welkom prachtige vrouw!

Marianne & Suzanne

We ontmoeten je graag op
zondag 12 juni van 10.00 - 17.00 uur.

Datum:      

Locatie: 

Bijdrage: 

zondag 12 juni 2022 van 10.00 – 17.00 uur. (inloop vanaf 9.45 uur)
houd er rekening mee dat we iets kunnen uitlopen.
Inclusief een heerlijke lunch; ayurvedische soep, salade & brood.

€ 125,00

Buurserstraat 216
7544 RG Enschede